Algemeen
Gelselaar

2 februari 2020

Jeugd toneelvereniging De Eendracht uit Gelselaar de planken op

Jeugd toneelvereniging De Eendracht uit Gelselaar de planken op

GELSELAAR – Toneelvereniging De Eendracht uit Gelselaar heeft al jaren een grote groep jeugdleden. Zij gaan op zaterdag 8 februari bij Café Florijn in Gelselaar hun talenten tonen. Op die avond treden zowel de jongere jeugd, tot en met 12 jaar, als ook de oudere jeugd op.

De jongsten spelen maar liefst drie stukken.  Ze starten met het stuk “De kannibaal en ik, een bijzonder stel” Mevrouw Zuurtjes uit Holwerd heeft een wel heel bijzondere hobby, het verzamelen van kannibalen! Als iedereen van dit spannende stuk bekomen is, komt de jongste jeugd met nog een stuk “Mamma Mia” Hierin worden we meegenomen naar het Italiaanse restaurant van Luigi. Hij krijgt hulp van zijn neefje Pepe, maar of dat nu wel zo verstandig is? Tot slot spelen de basisschoolleerlingen “Game over”. De oudere jeugd brengt deze avond “De Jager” waarbij er olifanten gevangen gaan worden.

De zaal gaat deze avond om 19.00 uur open en vanaf 19.30 uur schitterende de sterren op het toneel. De entree is voor deze avond 3 euro.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook