Home » Borculo » Jubilarissenconcert Amicitia op 15 februari
Algemeen
Geesteren

5 februari 2020

Jubilarissenconcert Amicitia op 15 februari

Jubilarissenconcert Amicitia op 15 februari

GEESTEREN – Op zaterdagavond 15 februari kunt u gaan genieten van een feestelijk jubilarissenconcert van Muziekvereniging Amicitia uit Geesteren, onder leiding van dirigent Gerben van Lochem.

Het harmonieorkest speelt tijdens dit concert de favoriete werken van een viertal jubilarissen, te weten Tonny Beerten, Wim Bisperink, Gerrit Rensink en Reinier Timmerije. Alle vier zijn ze 50 jaar lid van Amicitia! Tonny Beerten en Wim Bisperink zijn tevens 50 jaar lid van de KNMO. Voor Gerrit Rensink is dit 57 jaar en voor Reinier Timmerije 62 jaar.

Deze vier jubilarissen hebben het programma van de avond vastgesteld. Zij hebben een keus gemaakt uit de talrijke muziekwerken die zij in hun lange carrière bij het orkest hebben gespeeld. Dit heeft geresulteerd in een zeer gevarieerd programma met bekende werken.
 
Benieuwd naar dit concert? Kom dan kijken op zaterdagavond 15 februari bij Café Baan in Geesteren! Aanvang 20.00 uur. De entree is gratis.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 2 oktober 2022

    BORCULO – Naast de sfeervolle avondintocht van 12 november, wordt er op zaterdag 19 en zondag 20 november ‘Beleef Borculo Sint Nicolaasstad’ georganiseerd.

  • 30 september 2022

    BORCULO – Op de algemene ledenvergadering van voetbalvereniging DEO werd afgelopen maandag bekend gemaakt dat Joke Pot de voorzittershamer overneemt van Andre Baks.

  • 30 september 2022

    BORCULO – Voetbalvereniging DEO viert dit seizoen haar 75-jarig jubileum. De jubileumcommissie heeft een aantal activiteiten gepland om het jubileumjaar extra glans te

Booking.com