Home » Borculo » Jubilarissenconcert Amicitia op 15 februari
Algemeen
Geesteren

5 februari 2020

Jubilarissenconcert Amicitia op 15 februari

Jubilarissenconcert Amicitia op 15 februari

GEESTEREN – Op zaterdagavond 15 februari kunt u gaan genieten van een feestelijk jubilarissenconcert van Muziekvereniging Amicitia uit Geesteren, onder leiding van dirigent Gerben van Lochem.

Het harmonieorkest speelt tijdens dit concert de favoriete werken van een viertal jubilarissen, te weten Tonny Beerten, Wim Bisperink, Gerrit Rensink en Reinier Timmerije. Alle vier zijn ze 50 jaar lid van Amicitia! Tonny Beerten en Wim Bisperink zijn tevens 50 jaar lid van de KNMO. Voor Gerrit Rensink is dit 57 jaar en voor Reinier Timmerije 62 jaar.

Booking.com

Deze vier jubilarissen hebben het programma van de avond vastgesteld. Zij hebben een keus gemaakt uit de talrijke muziekwerken die zij in hun lange carrière bij het orkest hebben gespeeld. Dit heeft geresulteerd in een zeer gevarieerd programma met bekende werken.
 
Benieuwd naar dit concert? Kom dan kijken op zaterdagavond 15 februari bij Café Baan in Geesteren! Aanvang 20.00 uur. De entree is gratis.

Advertentie:


Booking.com

Lees ook

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Vier weken lang zijn de Borculose kegelkampioenschappen gehouden. Donderdag 19 mei was de finale avond met zeer spannende finales.

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Het Emausspektakel is het jaarlijks terugkerende festijn in de Dijkhoek bij Borculo, dat bestaat uit sport, muziek en vooral gezelligheid. Het

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Voor onze twirlsters is Volharding per direct opzoek naar een  Bevlogen train(st)er. De twirlgroep bestaat op dit moment uit 6 enthousiaste

Booking.com