Home » Borculo » Leerlingen van de Heuvelschool in actie voor Australië
Algemeen
Borculo

5 februari 2020

Leerlingen van de Heuvelschool in actie voor Australië

Leerlingen van de Heuvelschool in actie voor Australië

BORCULO – Naast alle landelijke acties hebben ook meerdere leerlingen van de H.W. Heuvelschool uit Borculo zich ingezet om geld op te halen voor de getroffen dieren in Australië.

Bij het zien van de beelden van de bosbranden konden ze niet stil blijven zitten en na overleg kwamen ze al snel tot het besluit om flessen in te gaan zamelen. Lynn, Anouk, Jolie en Lotte uit groep 6 hebben de hele actie thuis opgezet en daarbij het mooie bedrag van ongeveer 85 euro opgehaald.

Lindsy , Zoë en Danique uit groep 8 zijn samen met hun klasgenoten aan de slag gegaan en hebben ook alle ouders en leerlingen van school gevraagd om een steentje bij te dragen. Zij hebben in totaal ongeveer 125 euro opgehaald.

De leerkrachten van de H.W. Heuvelschool zijn trots op hun leerlingen. “Het is fijn om te horen dat ze het lot van anderen aantrekken en zich in willen zetten voor de maatschappij”.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com