Algemeen
Borculo

9 februari 2020

Hans Bussing vrijwilliger van het jaar bij v.v. Reünie

Hans Bussing vrijwilliger van het jaar bij v.v. Reünie

BORCULO – Hoogtepunt van de vrijwilligersavond, die gehouden werd op vrijdag  7 februari, is altijd de verkiezing van de vrijwilliger van het jaar. De vrijwilliger van het jaar werd gekozen door de winnaars van de laatste drie jaar: Gerard Kielstra, Jolande Eelderink en Marc Peters.

Nadat de commissie de koppen bij elkaar had gestoken, waren ze unaniem in hun keuze: Hans Bussing is dit jaar  de vrijwilliger van het jaar bij Reünie. En hij is een zeer terechte winnaar.

Hans staat al 20 jaar op het voetbalveld bij Reünie. Als trainer en ook als leider heeft hij alle leeftijdscategorieën doorlopen. Verder is hij bij vele wedstrijden als scheidsrechter en assistent scheidsrechter actief geweest. Trainer zijn is zijn lust en leven. De laatste 5 jaar was deze kanjer trainer van de dames met als hoogte punt het kampioenschap in de 5e klasse. Met pijn in het hart gaat Hans eind dit seizoen stoppen bij zijn dames. “Kortom een man met een Reünie hart die de afgelopen 20 jaar veel voor Reünie heeft betekend.”

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook