Home » Borculo » 49e editie Borculose Kegelkampioenschap bijna van start
Algemeen
Borculo

19 februari 2020

49e editie Borculose Kegelkampioenschap bijna van start

49e editie Borculose Kegelkampioenschap bijna van start

BORCULO – Het 49e Borculose Kegelkampioenschap begint op 9 maart tot en met 4 april. Net als vroeger wordt er dit jaar weer vanaf gegooid vanaf twee locaties, namelijk bij H.C.R. Berkelpalace en bij de Kelder. Er wordt op beide locaties gegooid met 40 ballen.

Er wordt dit jaar door 9 clubs gegooid door dames en heren in de klassen A, B en C. Op de finaleavond, op 2 april, in De Kelder spelen de vier hoogst geklasseerde spelers na drie ronden van elke klasse de laatste 20 ballen, dat is altijd een heel spannende wedstrijd. Op zaterdag 4 april is de prijsuitreiking en een gezellige avond bij H.C.R. Berkelpalace.

Als u op een van onze speelavonden wilt komen kijken of als u interesse heeft om te gaan kegelen bent u van harte welkom. “Wij hopen op een gezellig toernooi en wensen de deelnemers veel hout.”

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

  • 15 november 2022

    BORCULO – Repair Café Berkelland is ook het juiste adres om uw botte tafel- en keukenmessen, scharen en tuingereedschappen te laten slijpen. Men

Booking.com