Home » Borculo » Dick van Altena en Band Savannah in Theater Berkelland
Algemeen
Berkelland

22 februari 2020

Dick van Altena en Band Savannah in Theater Berkelland

Dick van Altena en Band Savannah in Theater Berkelland

EIBERGEN – Terug naar de hoogtijdagen van country en rock’nroll, samen met Dick van Altena en de band Savannah. Dat gaat op zaterdag 7 maart gebeuren in Theater Berkelland in Eibergen.

Van Johnny Cash tot The Everly Brothers en alles wat daar tussen zit in een twee uur durend programma met meer dan 30 songs. Met voor iedereen die er maar niet genoeg van kan krijgen, ook nog een ongedwongen meezing-afterparty in de foyer. Back to the Country Part Nine heet de show, want de muzikanten trekken al voor de negende keer op deze manier door het land. Savannah bestaat uit zes musici, die singer-songwriter Van Altena, voormalig voorman van de Major Dundee Band, begeleiden.

De voorstelling begint om 20.00 uur, kaarten kosten 22,50 euro. Verkrijgbaar via www.theaterberkelland.nl of 06 83 31 24 81  en aan de kassa van het theater op woensdag en donderdag van 14.00 tot 16.00 uur.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com