Algemeen
Berkelland

26 februari 2020

Alzheimer Café Berkelland: ‘De dementie van mevrouw Bogers’

Alzheimer Café Berkelland: ‘De dementie van mevrouw Bogers’

BORCULO – Tijdens het Alzheimer Café Berkelland wordt er deze maand gekeken naar de film over de mevrouw Bogers. Door haar beginnende dementie verandert er veel in haar leven. Ze woont nog zelfstandig thuis en krijgt hulp van de thuiszorg. De dochter van mevrouw Bogers is haar mantelzorger. “De humor en eerlijkheid van mevrouw Bogers maken dat we haar variant van de ziekte van Alzheimer met een lach en een traan meebeleven. Naar aanleiding van dit filmpje gaan we met elkaar in gesprek.”

Alzheimer Café Berkelland

De afdeling Oost-Gelderland van Alzheimer Nederland organiseert iedere tweede dinsdag van de maand een Alzheimer Café in Borculo. Iedere maand staat een ander thema centraal. Het Alzheimer Café is er voor iedereen die op welke manier dan ook te maken heeft met dementie. U ontmoet lotgenoten en kunt met elkaar in gesprek gaan over de dingen die u meemaakt of bezighoudt.

Wanneer: dinsdag 10 maart 2020
Waar: Grand café van het woonzorgcentrum Careaz J.W.Andriessen, Koppeldijk 40 in Borculo.
Hoe laat: van 19.30 uur tot 21.00 uur (zaal open vanaf 19.00 uur)

Het Alzheimer Café is een initiatief van Alzheimer Nederland afdeling Oost-Gelderland, in samenwerking met Careaz, GGNet, Livio, Sensire en het Netwerk Dementie Oost-Achterhoek. 

Meer informatie op: www.alzheimer-nederland.nl/regios/oost-gelderland of bel naar Alzheimer Nederland | Oost-Gelderland: 06-13514411

Advertentie:

Booking.com

Lees ook