Home » Borculo » Tankstation Brand Oil in Borculo overvallen
Algemeen
Borculo

26 februari 2020

Tankstation Brand Oil in Borculo overvallen

Tankstation Brand Oil in Borculo overvallen

BORCULO – Een tankstation in Borculo is woensdagavond overvallen door twee mannen. De overval vond rond 18.50 uur plaats bij de Brand Oil aan de Nettelhorsterweg.

Het personeel van het tankstation werd met een wapen bedreigd door de twee mannen. Ze gingen er met een onbekend geldbedrag vandoor. De omgeving is door de politie afgezet voor onderzoek. Hoeveel er is buitgemaakt, is niet bekend.

De mannen zijn volgens de politie tussen de 20 en de 25 jaar oud. Een van de daders was rond de 1.70 meter lang en had een fors postuur. De andere was iets langer en had een mager postuur. Deze man droeg een bivakmuts, donkere kleren en had een zwarte rugtas op zijn rug.

Volgens de politie zijn de verdachten gevlucht in een lichtgrijze personenauto richting Neede/Ruurlo. Heeft u iets gezien of bent u getuige geweest van de overval? Neem contact op met de politie via 0900-8844.

Foto: Google Maps

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 6 december 2022

    BORCULO – Vandaag is de verbouwing van de Coop naar de Plus van start gegaan. Om 13.00 uur sloten de deuren van Coop

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

Booking.com