Algemeen
Borculo
Featured

4 maart 2020

Voorjaarsconcert langs muzikale grootheden

Voorjaarsconcert langs muzikale grootheden

BORCULO – Zoals elk jaar houdt muziekvereniging Volharding haar jaarlijkse voorjaarsconcert. Dit jaar neemt de vereniging u mee langs verschillende muzikale grootheden. Denk hierbij aan de succesvolle componist Andrew Loyd Webber en de legendarische muziek van Simon & Garfunkel.

Naast alle leerlingen en het harmonie-orkest kunt u uiteraard ook weer luisteren en/of kijken naar de slagwerkgroep en twirlgroep. Beide hebben dit jaar de mijlpaal bereikt van hun 50-jarig bestaan binnen de vereniging. Eerder dit jaar hebben zij deelgenomen aan Nederlandse Kampioenschappen, waar ze mooie resultaten hebben behaald.

Tijdens dit concert zal er tevens aandacht worden geschonken aan de jubilarissen. De vereniging is er dan ook trots op om dit jaar maar liefst 17 jubilarissen in het zonnetje te mogen zetten.

Het voorjaarsconcert vindt plaats op zaterdag 14 maart om 19:30 uur in Muziekcentrum Volharding Borculo. De zaal is open om 19:00 uur en de toegang is gratis. Na afloop van het concert is er gelegenheid om gezellig na te praten.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook