Home » Borculo » Voorjaarsconcert De Eendracht uit Haarlo in teken van 100% NL
Algemeen
Haarlo

11 maart 2020

Voorjaarsconcert De Eendracht uit Haarlo in teken van 100% NL

Voorjaarsconcert De Eendracht uit Haarlo in teken van 100% NL

UPDATE vrijdag 13 maart:

“In lijn met het beleid en richtlijnen rond het coronavirus hebben wij besloten ons voorjaarsconcert dat gepland stond op 28 maart niet door te laten gaan.” meldt muziekvereniging de Eendracht.

BORCULO – Het weer tijd voor een concert van muziekvereniging ‘De Eendracht’ uit Haarlo en wel op zaterdagavond 28 maart. Thema van het concert is ‘100% NL, muziek van Nederlandse bodem’.

Van Herman Brood tot André Hazes en van Rob de Nijs tot Armin van Buren. Majorettes, Malletband en Harmonieorkest laten zien en horen wat ze ingestudeerd hebben. Het orkest wordt voor dit concert versterkt met combo en zang.

Voor nadere inlichting kunt u het beste contact opnemen met ondergetekende. Het concert wordt gehouden in H.C.R. Prinsen in Haarlo en begint om 20.00 uur, de toegang is gratis. De Eendracht hoopt u te mogen begroeten op deze mooie muziekavond.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 2 oktober 2022

    BORCULO – Naast de sfeervolle avondintocht van 12 november, wordt er op zaterdag 19 en zondag 20 november ‘Beleef Borculo Sint Nicolaasstad’ georganiseerd.

  • 30 september 2022

    BORCULO – Op de algemene ledenvergadering van voetbalvereniging DEO werd afgelopen maandag bekend gemaakt dat Joke Pot de voorzittershamer overneemt van Andre Baks.

  • 30 september 2022

    BORCULO – Voetbalvereniging DEO viert dit seizoen haar 75-jarig jubileum. De jubileumcommissie heeft een aantal activiteiten gepland om het jubileumjaar extra glans te

Booking.com