Home » Borculo » Voorjaarsconcert De Eendracht uit Haarlo in teken van 100% NL
Algemeen
Haarlo

11 maart 2020

Voorjaarsconcert De Eendracht uit Haarlo in teken van 100% NL

Voorjaarsconcert De Eendracht uit Haarlo in teken van 100% NL

UPDATE vrijdag 13 maart:

“In lijn met het beleid en richtlijnen rond het coronavirus hebben wij besloten ons voorjaarsconcert dat gepland stond op 28 maart niet door te laten gaan.” meldt muziekvereniging de Eendracht.

Booking.com

BORCULO – Het weer tijd voor een concert van muziekvereniging ‘De Eendracht’ uit Haarlo en wel op zaterdagavond 28 maart. Thema van het concert is ‘100% NL, muziek van Nederlandse bodem’.

Van Herman Brood tot André Hazes en van Rob de Nijs tot Armin van Buren. Majorettes, Malletband en Harmonieorkest laten zien en horen wat ze ingestudeerd hebben. Het orkest wordt voor dit concert versterkt met combo en zang.

Voor nadere inlichting kunt u het beste contact opnemen met ondergetekende. Het concert wordt gehouden in H.C.R. Prinsen in Haarlo en begint om 20.00 uur, de toegang is gratis. De Eendracht hoopt u te mogen begroeten op deze mooie muziekavond.

Advertentie:


Booking.com

Lees ook

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Vier weken lang zijn de Borculose kegelkampioenschappen gehouden. Donderdag 19 mei was de finale avond met zeer spannende finales.

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Het Emausspektakel is het jaarlijks terugkerende festijn in de Dijkhoek bij Borculo, dat bestaat uit sport, muziek en vooral gezelligheid. Het

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Voor onze twirlsters is Volharding per direct opzoek naar een  Bevlogen train(st)er. De twirlgroep bestaat op dit moment uit 6 enthousiaste

Booking.com