Home » Borculo » De Eendracht zoekt liefhebbers van droge worst
Algemeen
Haarlo

14 maart 2020

De Eendracht zoekt liefhebbers van droge worst

De Eendracht zoekt liefhebbers van droge worst

HAARLO – Muziekvereniging de Eendracht zoekt liefhebbers van droge worst: “Zoals je misschien gelezen hebt zouden we met muziekvereniging De Eendracht Haarlo aankomende week onze worstactie hebben. Door de huidige omstandigheden leek het ons niet verstandig om huis aan huis te verkopen. Probleem is wel dat we nu met een enorme hoeveelheid gedroogde metworst blijven zitten. “

De Eendracht probeert door de oproep het verlies te verkleinen en zoveel mogelijk worsten te verkopen. Wil je de vereniging helpen en wat bestellen? Dan kun je een e-mail sturen naar secretaris@eendrachthaarlo.nl met je bestelling en adres. De vereniging bezorgt je bestelling en stuurt achteraf een betaalverzoek.

Op zaterdag 14 maart, tussen 11.00 en 14.00 uur worden de worsten verkocht op de parkeerplaats van HCR Prinsen. De worsten zijn in folie verpakt en kunnen in de volgende porties gekocht worden: 4 stuks voor € 10 euro, 10 stuks voor € 25 euro en 12 stuks voor € 30,-.

Foto: Wikipedia (© Slager Patrick)

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 2 oktober 2022

    BORCULO – Naast de sfeervolle avondintocht van 12 november, wordt er op zaterdag 19 en zondag 20 november ‘Beleef Borculo Sint Nicolaasstad’ georganiseerd.

  • 30 september 2022

    BORCULO – Op de algemene ledenvergadering van voetbalvereniging DEO werd afgelopen maandag bekend gemaakt dat Joke Pot de voorzittershamer overneemt van Andre Baks.

  • 30 september 2022

    BORCULO – Voetbalvereniging DEO viert dit seizoen haar 75-jarig jubileum. De jubileumcommissie heeft een aantal activiteiten gepland om het jubileumjaar extra glans te

Booking.com