Home » Borculo » ROZ helpt ondernemers met financiële hulp
Algemeen
Berkelland

20 maart 2020

ROZ helpt ondernemers met financiële hulp

ROZ helpt ondernemers met financiële hulp

BORCULO – Het coronavirus heeft een behoorlijke impact. Dreigt u als ondernemer in financiële problemen te raken door de gevolgen van het coronavirus? Wellicht kunt u bij de Regionale Organisatie Zelfstandigen (ROZ) een beroep doen op het Besluit bijstandverlening zelfstandigen (Bbz). ROZ voert deze overheidsregeling uit voor onder andere de gemeenten Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk.

Deze huidige regeling is ook bedoeld voor ondernemers met een levensvatbaar bedrijf, die tijdelijk financiële problemen ondervinden. Afhankelijk van uw situatie kunt u in aanmerking komen voor een inkomensaanvulling en/of bedrijfskrediet.

Snelle invoering nieuwe maatregelen

Het kabinet heeft dinsdagavond 17 maart 2020 besloten om vanwege het coronavirus uitzonderlijke economische maatregelen te nemen. Eén van die maatregelen is de tijdelijke inkomensondersteuning zelfstandigen. Zie ook www.rozgroep.nl/corona. Het ministerie van SZW bekijkt nog hoe dit zo snel en goed mogelijk ingevoerd kan worden. Op het moment dat ROZ meer duidelijkheid heeft laten zij dit u uiteraard zo snel mogelijk weten.

Contact met ROZ

Bent u ondernemer in Berkelland, Oost Gelre of Winterswijk en heeft u hulp nodig? Dan kunt u contact opnemen met ROZ via: www.rozgroep.nl/contact. ROZ neemt zo spoedig mogelijk contact met u op.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 6 december 2022

    BORCULO – Vandaag is de verbouwing van de Coop naar de Plus van start gegaan. Om 13.00 uur sloten de deuren van Coop

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

Booking.com