Algemeen
Borculo

22 maart 2020

Kerkdiensten komende weken digitaal

Kerkdiensten komende weken digitaal

BORCULO – De komende zondagen, op 29 maart en 5 april, zullen er digitale diensten, met beeld, via de website van PG De Wijngaard uitgezonden worden. Deze diensten zullen ook via de luisterkastjes te beluisteren zijn. Meeluisteren kan via www.pgdewijngaard.nl/meeluisteren/

Dit zullen korte diensten zijn met muziek, gebed en een overdenking. Bij deze diensten zullen alleen de predikant, een ambtsdrager en een technicus aanwezig zijn. Zondag 22 en 29 maart gaat ds. Henriëtte Bouwman voor in de dienst, zondag 5 april, Palmzondag, ds. Co Janssen.

Openstelling kerk

Woensdag 25 maart en de volgende woensdagen zal de Joriskerk in Borculo 11.00 – 12.00 uur en van 19.00 – 20.00 uur open zijn voor het aansteken van een kaarsje, stilte en gebed. U kunt de ingang onder de toren gebruiken en de kerk weer verlaten via de deur in de zijbeuk.

Klokken luiden

Om in deze tijd van onzekerheid een boodschap van bemoediging, hoop en troost te verspreiden, roept de Raad van Kerken in Nederland op om de komende woensdagen tussen 19.00 – 19.15 uur de kerkklokken te luiden. Ook de klokken van de kerkgebouwen in PG De Wijngaard zullen luiden. Met deze ‘klokken van hoop en troost’ kunnen kerken mensen met elkaar verbinden over de grenzen van sociaal isolement heen. Ook roepen de kerken daarmee op tot gebed en andere vormen van steun voor allen die ziek zijn en voor wie zich dag aan dag inzetten voor de gezondheid en veiligheid van medemensen.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook