Algemeen
Borculo
Featured

23 maart 2020

Kruising Ruurloseweg en Batendijk weer op de schop

Kruising Ruurloseweg en Batendijk weer op de schop

BORCULO – De kruising van de Ruurloseweg met de Batendijk gaat volgende week weer op de schop. De kruising werd vorig jaar al aangepakt, maar dit levert niet het gewenste resultaat op. Er is opnieuw gekeken naar de verkeerssituatie en dit leidt tot nieuwe aanpassingen.

Na de vorige aanpassingen regende het klachten door ongeruste inwoners. De kruising moest de situatie veiliger maken, maar veel mensen vonden het juist het onveiliger geworden. De nieuwe werkzaamheden hopen dit probleem op te lossen.

De bochten op de kruising worden kleiner gemaakt. Doordat er een kleiner kruisingsvlak ontstaat, wordt de verkeerssituatie duidelijker. Het werk wordt uitgevoerd door KWS Infra bv uit Zwolle.

Vanaf 30 maart tot 3 april zal een deel van de Ruurloseweg afgesloten zijn. Het gaat om het gedeelte tussen de Batendijk en de Boomgaarden. De verwachting is dat de werkzaamheden op 10 april afgerond zijn. In deze periode zal het verkeer hinder ondervinden van de werkzaamheden. Het doorgaande verkeer wordt omgeleid.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook