Home » Borculo » Borculose horecabedrijven zetten in op bezorgen
Algemeen
Borculo
Featured

26 maart 2020

Borculose horecabedrijven zetten in op bezorgen

Borculose horecabedrijven zetten in op bezorgen

BORCULO – Het zijn lastige tijden voor een groot aantal bedrijven tijdens deze coronacrisis. Bedrijven zijn massaal dicht of moeten verplicht sluiten door de landelijke maatregelen, zoals de horecabedrijven.

Om toch inkomsten te kunnen genereren, proberen horecaondernemers in te zetten op een bezorgdienst en afhalen. Normaal gesproken zijn er weinig bezorgmogelijkheden in Borculo, maar nu moeten de horecaondernemers de werkwijze veranderen en dat zorgt voor creativiteit en doorzettingsvermogen. Zo hebben de restaurants Proeflokaal01 en Bistro de Olliemölle de handen ineen geslagen met een gezamenlijke menukaart. Ook andere restaurants die normaal niet bezorgen, zoals Kerkemeijer heeft een speciale bezorgkaart bedacht. Andere bezorgers in Borculo zijn Restaurant ’t Vierspan, Cafe De Hoeksteen en IJsboerderij ’t Dommerholt.

Bekijk voor meer informatie de website Bezorglokaal, waar alle deelnemende horecaondernemers zijn aangesloten.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com