Home » Borculo » Ga op berenjacht in Borculo of Geesteren
Algemeen
Borculo
Featured

28 maart 2020

Ga op berenjacht in Borculo of Geesteren

Ga op berenjacht in Borculo of Geesteren

BORCULO – Veel landen zijn in lockdown en dat betekend dat de kinderen bij huis zitten. Om verveling tegen te gaan worden er diverse initiatieven bedacht om de kinderen bezig te houden, zo ook in Australië. Het idee, de berenjacht, is overgewaaid naar Nederland.

De bedoeling is simpel: plaats een knuffelbeer op een zichtbare plek achter een raam of op de vensterbank. Kinderen kunnen dan een speurtocht houden om alle knuffelberen te ontdekken. Ook in Borculo is het idee opgepakt en op tientallen plek in onze Berkelstad staan knuffelberen op de vensterbanken,klaar om gevonden te worden.

Doe je ook mee? Plaats je locatie op de Facebook-pagina ‘Berenjacht Geesteren / Borculo‘. Of ga op knuffeljacht en loop een rondje om te kijken waar ze allemaal zijn. Denk wel aan de richtlijnen en voorkom groepsvorming.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 8 december 2022

    BORCULO – Onder een klein voorbehoud dat er toch weer coronamaatregelen zouden kunnen komen, durft de Stichting Promotie Borculo het aan om de

  • 6 december 2022

    BORCULO – Vandaag is de verbouwing van de Coop naar de Plus van start gegaan. Om 13.00 uur sloten de deuren van Coop

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

Booking.com