Algemeen
Borculo
Featured

8 april 2020

Geen oud-papier opgehaald in april en mei

Geen oud-papier opgehaald in april en mei

BORCULO – In onderling overleg tussen v.v. Reünie en Muziekvereniging Volharding is besloten in ieder geval geen oud papier op te halen in de maanden april en mei. Deze maatregel is genomen in verband met het coronavirus.

Voor de inwoners van Borculo is er de mogelijkheid om het papier te brengen in de containers welke staan op de parkeerplaats van v.v. Reünie aan de Haarloseweg 13 te Borculo. Tijdelijk zijn hier extra containers geplaatst, zodat het oud papier toch netjes afgevoerd kan worden.

Wel wordt er verzocht het papier niet alleen op de inhaalzaterdagen te brengen, maar ook op dagen door de week, zodat het papier op een nette wijze afgevoerd kan worden. “Wij begrijpen dat het brengen even iets meer werk is, maar zo helpt u, naast het verantwoord scheiden van herbruikbaar afval, ook de beide verenigingen in deze ook voor hen lastige tijden. Gezamenlijk de schouders er onder in deze voor iedereen lastige periode. Namens v.v. Reünie en Muziekvereniging Volharding onze dank hiervoor.”

Advertentie:

Booking.com

Lees ook