Home » Borculo » Have a Nice Day festival verplaatst naar 2021
Algemeen
Borculo
Featured

8 april 2020

Have a Nice Day festival verplaatst naar 2021

Have a Nice Day festival verplaatst naar 2021

BORCULO – Het Have a Nice Day festival, wat dit jaar voor de tweede keer gehouden zou worden in Borculo, is dit jaar afgelast. Dat laat de organisatie weten. Ze vinden het houden van het evenement onverantwoord voor de bezoekers en organisatie.

In een bericht vertellen ze: “Momenteel zitten we met de hele wereld in een zeer nare situatie die ons allemaal vreselijk raakt. Elke dag zijn we met elkaar keihard bezig om te winnen van dat klote corona. We vinden het voor jullie als bezoekers, alle mensen met wie we samenwerken en onszelf onverantwoord om het festival door te laten gaan zoals gepland.”

De volgende editie van het festival wordt gehouden in augustus 2021. “Wellicht zal in augustus van dit jaar de grootste druk op het zorgstelsel af zijn, maar wij zijn er van bewust dat het virus dan nog niet verslagen is. Daarom willen wij doen wat in onze ogen het juiste is, en geen verdere belasting leggen op de zorg.”.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 6 december 2022

    BORCULO – Vandaag is de verbouwing van de Coop naar de Plus van start gegaan. Om 13.00 uur sloten de deuren van Coop

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

Booking.com