Algemeen
Berkelland

10 april 2020

Eier-zoek-spel door heel Berkelland

Eier-zoek-spel door heel Berkelland

BORCULO – De Sport Federatie Berkelland(SFB) houdt de kinderen en hun ouders graag in beweging en daarom hebben ze het eier-zoek-spel bedacht voor de basisschoolkinderen in Berkelland, met inachtneming van de regels van het RIVM.

In de grote kernen Ruurlo, Eibergen, Borculo en Neede worden er vanaf zondagochtend 12 april binnen de bebouwde kom 16 geplastificeerde eieren verstopt, 4 per kern. Op elk van de 4 eieren staan het SFB-logo, een cijfer en 2 letters. Het is de bedoeling dat je per ei een foto van jezelf met het ei maakt met het nummer goed in beeld en het ei daarna weer terug legt op de plek waar je het gevonden hebt. Het terugleggen of hangen van de eieren is heel belangrijk, zo kunnen anderen de eieren ook zoeken!

Zo zoek je in jouw kern 4 eieren en 8 letters bij elkaar. Van deze 8 letters maak je een woord en samen met de 4 foto’s van de eieren stuur je het woord z.s.m. via Whatsapp op naar de SFB via het nummer 0545-476727 (klopt dit is geen 06 nummer, maar je kunt gewoon een appje sturen naar dit nummer). Geef in deze app naast de 4 foto’s ook je naam, leeftijd, school en in welke groep je zit door.

De eerste 50 kinderen of ouders van kinderen die zich melden via Whatsapp in hun kern met het juiste woord en de foto’s als bewijs winnen een leuk prijsje! Er kan t/m dinsdag 14 april gezocht naar de eieren, daarna worden ze weer opgeruimd. Ook het sturen van de appjes kan t/m dinsdag.

Kijk ook op www.sportfederatieberkelland.nl of op Facebook: @sportfederatieberkelland of Instagram: sportfederatieberkelland voor de uitleg, maar ook voor de uitslag van het spel. Veel succes met zoeken en puzzelen en zorg dat je op 1,5 meter afstand van elkaar blijft!

Advertentie:

Booking.com

Lees ook