Home » Borculo » Zanger Kappie laat bewoners Andriessenhuis stralen
Algemeen
Borculo
Featured
Foto's

10 april 2020

Zanger Kappie laat bewoners Andriessenhuis stralen

Zanger Kappie laat bewoners Andriessenhuis stralen

BORCULO – De bewoners van het Andriessenhuis konden donderdagmiddag genieten van een tuinconcert. Zanger Kappie – Dinand Leferink uit Markelo – gaf een optreden tussen in de binnentuin van het woon-zorgcentrum. De bewoners konden op veilige afstand vanaf balkons en geopende ramen meegenieten van het concert.

Het optreden werd georganiseerd door Stichting Nationale Feest- en Herdenkingsdagen, die de bewoners in deze lastige tijd wilde opvrolijken. “In tijden waarin we allemaal op een afstand moeten blijven, is muziek grenzeloos.”

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 2 oktober 2022

    BORCULO – Naast de sfeervolle avondintocht van 12 november, wordt er op zaterdag 19 en zondag 20 november ‘Beleef Borculo Sint Nicolaasstad’ georganiseerd.

  • 30 september 2022

    BORCULO – Op de algemene ledenvergadering van voetbalvereniging DEO werd afgelopen maandag bekend gemaakt dat Joke Pot de voorzittershamer overneemt van Andre Baks.

  • 30 september 2022

    BORCULO – Voetbalvereniging DEO viert dit seizoen haar 75-jarig jubileum. De jubileumcommissie heeft een aantal activiteiten gepland om het jubileumjaar extra glans te

Booking.com