Algemeen
Berkelland

17 april 2020

SFB organiseert de SFB-thuis-Koningsspelen

SFB organiseert de SFB-thuis-Koningsspelen

BERKELLAND – De Sport Federatie Berkelland organiseert op vrijdag 17 april de SFB-thuis-KONINGSSPELEN. Helaas kan de Konings Sport Experience dit jaar niet doorgaan, maar gelukkig is er een alternatief programma ontwikkeld voor alle kinderen in Berkelland.

Alle leerlingen die gymles krijgen van een SFB-gymdocent ontvangen via hun school het lespakket. Op donderdag 16 april komt er een extra instructievideo online op social media, hier kunnen de kinderen alvast checken of ze de spelletjes begrijpen en of ze inderdaad alle benodigde huis-tuin-en-keuken materialen hebben verzameld.

Op vrijdag starten de SFB-docenten om 9 uur met een warming-up op Facebook en Instagram accounts. Daarna gaan de kinderen thuis de spellen uitvoeren. Punten kunnen de kinderen bijhouden op het scoreformulier. Natuurlijk zijn er ook prijzen te verdienen, als ze het scoreformulier of een foto van hun creatieve outfit onder het social media bericht ‘De SFB-thuis-KONINGSSPELEN beginnen nu!’ plaatsen, kunnen kinderen een prijs winnen in hun eigen leeftijdscategorie.

Heb je het lespakket nog niet ontvangen of zit je op een andere school? Stuur dan even een mailtje naar quenda@sportfederatieberkelland.nl.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook