Algemeen
Borculo

22 april 2020

Repair Café Berkelland: slijp special keukenmessen en gereedschap

Repair Café Berkelland: slijp special keukenmessen en gereedschap

BORCULO – Het Repair Café Berkelland repareert ook in deze pittige tijden. Per bezoek 1 persoon naar binnen. De bezoeker kan slechts spullen brengen en ophalen. Aanname van apparaten ook door 1 persoon. Er is geen hulp met uit- en inpakken van apparaten of slijpwerk uit tas, doos of vouwkrat.

Het RCB kende al geen bijeenkomsten met veel mensen tegelijk en repareert ook juist nu enkel op afspraak. De afspraken worden ruim ingepland zodat mensen die spullen komen brengen en halen elkaar totaal niet tegenkomen. Bovendien zijn aanvullende maatregelen genomen welke uiteraard voldoen aan de RIVM adviezen en deze worden telkens aangepast naar de meest actuele stand.

Bij Repair Café Berkelland kan men terecht voor reparaties van allerhande draagbare huis-, tuin- en keukenapparaten, het vervangen van horlogebatterijen en defecte Senseo en Nespresso apparaten.

Repair Café Berkelland heeft inmiddels een zeer ruime voorraad gebruikte- en nieuwe onderdelen. Ook voor slijpwerk van (elektrische) heggenscharen, snoeischaren, kantenknippers, messen van cirkel grasmaaiers, beitels, huishoudscharen, tafel-, en keukenmessen kan men bij het RCB terecht, waar deze weer professioneel perfect scherp worden gemaakt.

Repair Café Berkelland is een vrijwilligersorganisatie die belangeloos en zonder winstoogmerk spullen repareert voor alle inwoners van Berkelland en omstreken is met name bedoeld voor hen die het zelf repareren niet (meer) kunnen. De reparaties zijn gratis. De eventuele onderdelen worden tegen kostprijs doorberekend. Een vrijwillige bijdrage is gebruikelijk. Voor het slijpwerk wordt afhankelijk per type een klein vast bedrag berekend. Hiervan wordt ondermeer de noodzakelijke reparatiematerialen en gereedschappen aangeschaft.

Repair Café Berkelland repareert dagelijks. Wie een reparatie of slijpwerk wil laten uitvoeren kan een afspraak maken met de coördinator Wijnand Bleumink in Borculo, dagelijks van maandag t/m zaterdag via telefoonnummer 06-57 977 625 of 0545-28 79 15 email : repaircafeberkelland@kpnmail.nl

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook