Home » Borculo » Abri vernield aan Barchemseweg, ook andere bushaltes slachtoffer van vandalisme
Algemeen
Borculo
Featured

22 april 2020

Abri vernield aan Barchemseweg, ook andere bushaltes slachtoffer van vandalisme

Abri vernield aan Barchemseweg, ook andere bushaltes slachtoffer van vandalisme

BORCULO – Een abri bij een bushalte aan de Barchemseweg in Borculo is vernield. Dat is op foto’s te zien, die geplaatst zijn op Facebook door Gerrit Gönning. Volgens het bericht is het glas opgeruimd door buurtbewoners.

Volgens reacties onder het bericht zijn er meerdere abri’s in de omgeving van Borculo het slachtoffer geworden van vandalisme. Op een foto van bushalte ‘Transformator’, tussen Neede en Borculo’, is te zien dat het glas volledig kapot is gemaakt. Ook worden er meldingen gemaakt van vernielingen aan de Graaf Wichmanstraat en aan bushaltes tussen Barchem en Lochem.

Wie de vernielingen heeft gepleegd, is niet bekend.

Foto’s: Gerrit Gönning

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com