Algemeen
Berkelland
Featured

1 mei 2020

Berkelfestival 2020 geannuleerd

Berkelfestival 2020 geannuleerd

BORCULO – Het Berkelfestival dat van vrijdag 21 tot en met zondag 23 augustus plaats zou vinden langs de Berkel en met Eibergen als centrale locatie is vanwege de verlengde coronamaatregelen geannuleerd.

De gedachte achter het festival is om in een weekend veel mensen langs de rivier samen te brengen. Het festival biedt een gevarieerd aanbod: van sport en cultuur tot en met water en natuur. Het viert ons prachtige landschap, de aantrekkelijke dorpen en steden en de levendige cultuur langs rivier de Berkel.

Berkelfestival 2020 geannuleerd

Het zat er al aan te komen, maar recentelijk heeft het kabinet officieel bekend gemaakt dat alle evenementen zijn verboden tot 1 september. Dit betekent dat het Berkelfestival 2020 met Eibergen als centrale locatie helaas geen doorgang kan vinden.

Eibergen centrale locatie Berkelfestival 2021

Omdat het Berkelfestival onderdeel is van het Interreg project ‘Berkeln’ is er de afgelopen weken achter de schermen druk overlegd over mogelijkheden tot het verplaatsen van het festival. Eibergen zal zeer waarschijnlijk de centrale locatie zijn van de editie in 2021. In het voorjaar van 2022 zal het festival zeer waarschijnlijk plaatsvinden in Stadtlohn (Duitsland).

Organisatie editie 2021

Begin 2021 zal de organisatie weer van zich laten horen wanneer de voorbereidingen voor de editie van augustus 2021 van start gaan.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook