Home » Borculo » IJsboerderij ’t Dommerholt opent ijssalon in centrum
Algemeen
Borculo
Featured

10 mei 2020

IJsboerderij ’t Dommerholt opent ijssalon in centrum

IJsboerderij ’t Dommerholt opent ijssalon in centrum

BORCULO – IJsboerderij ’t Dommerholt opent volgende week een ijssalon in het centrum van Borculo. De ijssalon komt aan het Muraltplein, op de plek waar voorheen IJs & Co gevestigd zat. Het wordt de tweede vestiging van Dommerholt in Borculo. “Om de drukte thuis te kunnen verspreiden zullen wij tijdelijk ons ijs ook vanuit een tweede vestiging gaan verkopen.”

De ijssalon opent volgende week woensdag. Op de openingsdag is de ijssalon geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur. Op normale dagen is ’t Dommerholt 7 dagen per week geopend van 13.00 tot 18.00 uur.

Het assortiment is grotendeels gelijk aan het assortiment op de ijsboerderij. Daarnaast wordt er ook verpakt ijs verkocht. Ook worden producten als melk en eieren verkocht en later wordt het assortiment aangevuld met koffie en thee.

Foto: IJsboerderij ’t Dommerholt

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 6 december 2022

    BORCULO – Vandaag is de verbouwing van de Coop naar de Plus van start gegaan. Om 13.00 uur sloten de deuren van Coop

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

Booking.com