Home » Borculo » Nog steeds geen bereik met T-Mobile in Borculo
Algemeen
Borculo
Featured

15 mei 2020

Nog steeds geen bereik met T-Mobile in Borculo

Nog steeds geen bereik met T-Mobile in Borculo

BORCULO – Al meer dan 24 uur is er niet tot nauwelijks bereik voor T-Mobile klanten in Borculo. Het gaat om gepland onderhoud aan een zendmast, maar T-Mobile klanten zijn vooraf niet op de hoogte gebracht van de geplande werkzaamheden.

Volgens de verwachting duren de werkzaamheden nog ‘Minder dan 4 dagen’. Dat zou betekenen dat de inwoners uit Borculo nog tot en met maandag niet kunnen bellen of internetten via 3G of 4G. De nooddiensten zijn wel bereikbaar.

Op social media regent het klachten van ondernemers die hun klanten niet te woord kunnen staan. Ook klagen inwoners dat er vaker problemen zijn met het bereik, ook van andere providers. Volgens de dekkingskaart van T-Mobile is het bereik voor 4G normaal goed, maar een groot deel van Borculo valt buiten de goede-dekking, zoals het industrieterrein, delen van het Morsmanshof en het Hambroek. De dekkingskaart van KPN laat zien dat de dekking goed is en in een deel van Borculo zelfs uitstekend.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com