Home » Borculo » Theater Berkelland blijft tot september dicht
Algemeen
Berkelland

18 mei 2020

Theater Berkelland blijft tot september dicht

Theater Berkelland blijft tot september dicht

BORCULO – Theater Berkelland houdt tot en met augustus haar theaterdeuren gesloten. Het heersende coronavirus maakte, dat de laatste voorstellingen en bijeenkomsten van dit seizoen niet door konden gaan. Twee voorstellingen konden worden verschoven naar volgend jaar: Alive and Kicking van Hans en Steven Kazàn  staat voor januari op de planning en The Wieners play the Everly Brothers  voor mei 2021.

Hoewel  het theaterseizoen dus op abrupte wijze eindigde, overheerst er toch een tevreden gevoel bij de vrijwilligers van het theater in Eibergen. Het bezoekersaantal vertoont nog steeds een stijgende lijn en het publiek had veel waardering voor het samengestelde theaterprogramma. In principe zal het nieuwe seizoen op 29 september van start gaan, maar hoe, dat is nog onzeker. Ook Theater Berkelland moet rekening houden met de ‘anderhalve meter samenleving’.  “Dat kost nog de nodige hoofdbrekens.” aldus Theater Berkelland.

Toch is het programma voor 2020-2021 klaar. Op 1 juni staat het programma online op www.theaterberkelland.nl.

Foto: Theater Berkelland

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com