Algemeen
Borculo

20 mei 2020

Toeristische Informatie Borculo / VVV weer open

Toeristische Informatie Borculo / VVV weer open

BORCULO – De VVV aan de Hofstraat in Borculo opent vanaf 2 juni weer de deuren. Tevens is het Brandweer- en Stormrampenmuseum vanaf dan weer te bezichtigen.

De vrijwilligers van de VVV heten u vanaf 2 juni weer van harte welkom. Het kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 12.00 tot en met 16.00 uur. Het Brandweer- en Stormrampenmuseum is tevens zaterdag en zondag van 14.00 tot 16.00 uur te bezoeken, het VVV-kantoor is dan gesloten.

BorculoBruist

De jaarlijkse BorculoBruist-brochure is inmiddels klaar en is gratis af te halen op het kantoor. Huis-aan-huisverspreiding vindt dit jaar niet plaats, zodat belangstellenden een exemplaar dienen af te halen. In de brochure staat alles wat Borculo en de voormalige kerkdorpen Geesteren, Gelselaar en Haarlo te bieden hebben op gebied van toerisme en recreatie.

In verband met de corona-crisis wordt er geadviseerd dat iedereen vooraf checkt of het geplande evenement doorgaat dan wel of de gelegenheid geopend is. Wie zich verder wil verdiepen in de mogelijkheden in en rond Borculo kan nu via een groot touchscreen in het kantoor alles zelf opzoeken en bekijken. Het is ontwikkeld in samenwerking met Stichting Achterhoek Toerisme. Een handig te bedienen scherm laat onder andere bezienswaardigheden en foto’s zien en inspireert bezoekers.

Foto: Google Maps

Advertentie:

Booking.com

Lees ook