Home » Borculo » Museumboerderij de Lebbenbrugge vanaf 2 juni weer geopend
Algemeen
Borculo

28 mei 2020

Museumboerderij de Lebbenbrugge vanaf 2 juni weer geopend

Museumboerderij de Lebbenbrugge vanaf 2 juni weer geopend

BORCULO – Het seizoen van museumboerderij De Lebbenbrugge in Borculo gaat op 2 juni 2020 weer gedeeltelijk en onder voorwaarden van start. Om 11.00 uur staan de vrijwilligers van het museum weer klaar om u te ontvangen. De gedeeltelijke openstelling zal na bevind van zaken geleidelijk worden verruimd. Veel vrijwilligers zijn druk in de weer geweest, zodat het museum spic en span is voor het nieuwe seizoen.

De veiligheid van de bezoekers en medewerkers van ons museum staat voorop. Alle nodige voorzorgsmaatregelen zijn genomen volgens de richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Voor actuele informatie zie onze website: www.lebbenbrugge.nl.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com