Home » Borculo » Wens in vervulling door donaties supportersvereniging van v.v. Reünie
Algemeen
Borculo

6 juni 2020

Wens in vervulling door donaties supportersvereniging van v.v. Reünie

Wens in vervulling door donaties supportersvereniging van v.v. Reünie

BORCULO – Een wens van de onderhoudsgroep van v.v. Reünie is in vervulling gegaan. De Supportersvereniging v.v. Reünie en de Vrienden van Reünie hebben afdekzeilen beschikbaar gesteld. De zeilen worden gebruikt om de reclameborden af te dekken tijden de zomerperiode. Als er veel gesproeid moet worden in de zomer blijven de reclameborden schoon.

Beide verenigingen hebben de financiële middelen beschikbaar gesteld om dit mogelijk te maken. De onderhoudsgroep heeft de zeilen strak gemonteerd.

De voetbalvereniging is blij met de donatie: “Straks als er weer gevoetbald kan worden hebben we naast een uitstekende grasmat ook een omheining met schone reclameborden. Gister werden beide verenigingen bedankt.”

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com