Home » Borculo » Clubgebouw Hamelandse Ruiters volledig verwoest door brand
Algemeen
Geesteren

11 juni 2020

Clubgebouw Hamelandse Ruiters volledig verwoest door brand

Clubgebouw Hamelandse Ruiters volledig verwoest door brand

GEESTEREN – Aan de Oude Diepenheimseweg in Geesteren heeft vannacht een grote brand gewoed. Het clubgebouw van de Hamelandse Ruiters, die recentelijk nog was gerenoveerd, is door de brand volledig verwoest. “We zijn zo geraakt… Alles was net gerenoveerd, alles was zo mooi geworden. Het is niet te beschrijven.” schrijft de verdrietige vereniging op Facebook.

De brandweer kreeg in de nacht van woensdag op donderdag rond 03.00 uur de melding van oplettende buren. In eerste instantie leek het om een bermbrand te gaan, maar ter plaatste stond het clubgebouw al grotendeels in brand. De brandweer rukte groots uit met hulp van korpsen uit Borculo, Neede, Eibergen, Groenlo en Ruurlo.

Booking.com

De brand bleef beperkt tot het clubgebouw en rond 04.00 uur werd sein brandmeester gegeven. Er is niemand gewond geraakt. De oorzaak van de brand is nog onbekend.

Advertentie:


Booking.com

Lees ook

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Vier weken lang zijn de Borculose kegelkampioenschappen gehouden. Donderdag 19 mei was de finale avond met zeer spannende finales.

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Het Emausspektakel is het jaarlijks terugkerende festijn in de Dijkhoek bij Borculo, dat bestaat uit sport, muziek en vooral gezelligheid. Het

  • 20 mei 2022

    BORCULO – Voor onze twirlsters is Volharding per direct opzoek naar een  Bevlogen train(st)er. De twirlgroep bestaat op dit moment uit 6 enthousiaste

Booking.com