Home » Borculo » Clubgebouw Hamelandse Ruiters volledig verwoest door brand
Algemeen
Geesteren

11 juni 2020

Clubgebouw Hamelandse Ruiters volledig verwoest door brand

Clubgebouw Hamelandse Ruiters volledig verwoest door brand

GEESTEREN – Aan de Oude Diepenheimseweg in Geesteren heeft vannacht een grote brand gewoed. Het clubgebouw van de Hamelandse Ruiters, die recentelijk nog was gerenoveerd, is door de brand volledig verwoest. “We zijn zo geraakt… Alles was net gerenoveerd, alles was zo mooi geworden. Het is niet te beschrijven.” schrijft de verdrietige vereniging op Facebook.

De brandweer kreeg in de nacht van woensdag op donderdag rond 03.00 uur de melding van oplettende buren. In eerste instantie leek het om een bermbrand te gaan, maar ter plaatste stond het clubgebouw al grotendeels in brand. De brandweer rukte groots uit met hulp van korpsen uit Borculo, Neede, Eibergen, Groenlo en Ruurlo.

De brand bleef beperkt tot het clubgebouw en rond 04.00 uur werd sein brandmeester gegeven. Er is niemand gewond geraakt. De oorzaak van de brand is nog onbekend.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 2 oktober 2022

    BORCULO – Naast de sfeervolle avondintocht van 12 november, wordt er op zaterdag 19 en zondag 20 november ‘Beleef Borculo Sint Nicolaasstad’ georganiseerd.

  • 30 september 2022

    BORCULO – Op de algemene ledenvergadering van voetbalvereniging DEO werd afgelopen maandag bekend gemaakt dat Joke Pot de voorzittershamer overneemt van Andre Baks.

  • 30 september 2022

    BORCULO – Voetbalvereniging DEO viert dit seizoen haar 75-jarig jubileum. De jubileumcommissie heeft een aantal activiteiten gepland om het jubileumjaar extra glans te

Booking.com