BORCULO – Het coronavirus zorgt dat scholen aan strenge regels gebonden zijn. Een externe mag volgens de richtlijnen niet in de school komen. In de meeste gevallen betekekent dit: geen schoolfotograaf dus ook geen schoolfoto’s. Maar wat zou het zonde zijn als van dit jaar de schoolfoto ontbreekt in het schoolfoto-overzicht. Al helemaal als dit het laatste, of misschien wel het eerste, schooljaar van een kind is. Dat zijn toch bijzondere moment die niet mogen ontbreken. Daarom heeft Tesselhof Media nu een oplossing bedacht ‘Schoolfotografie in de Studio’.

Dit bericht gaat verder onder de advertentie

Op zaterdag 27 juni en 11 juli bouwt Tesselhof Media de fotostudio op aan de Lochemseweg 58 in Borculo en is het mogelijk toch een schoolfoto te laten maken. Net als bij echte schoolfotografie zijn er geen opnamekosten, de ouders ontvangen binnen enkele
weken nadat de foto’s gemaakt zijn, inlogcodes via de mail om de foto’s te bekijken en bestellen. Ze hoeven net als op school dus alleen te betalen voor wat ze uiteindelijk afnemen.

Kinderen uit heel Berkelland, maar ook daarbuiten zijn welkom om een schoolfoto te laten maken. Extra leuk is dat ouders zelfs de keuze hebben uit twee verschillende achtergronden. Uiteraard houdt Tesselhof Media zich aan de richtlijnen van het RIVM. Meer informatie en opgeven via de website.