Home » Borculo » Obs Noord in de Lochemse Schouwburg
Algemeen
Borculo

18 juni 2020

Obs Noord in de Lochemse Schouwburg

Obs Noord in de Lochemse Schouwburg

BORCULO – Door de corona-crisis lukt het veel scholen dit jaar helaas niet om op de gebruikelijke wijze afscheid te nemen van groepen 8. Zo ook op school Noord. 

Schoolkampen, overnachtingen en musicals komen allemaal op de tocht te staan, nadat de leerlingen voor langere tijd thuis zijn geweest en we ons aan richtlijnen moeten houden. De Lochemse Schouwburg heeft daar iets op gevonden. Zij bieden scholen de kans om op het podium in de schouwburg een musical/voorstelling te organiseren.

School Noord heeft deze kans met beide handen aangegrepen. Hoe gaaf is het om met je klas in een echt theater te staan? In het theater kan de school, met hulp van de schouwburg, goed aan de protocollen en richtlijnen houden. Op deze manier krijgt groep 8 toch nog een speciale avond waarop ze letterlijk in spotlights kunnen stralen. 

Momenteel is de klas druk bezig met de voorbereidingen om er iets prachtigs van te maken met elkaar. 

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 8 december 2022

    BORCULO – Onder een klein voorbehoud dat er toch weer coronamaatregelen zouden kunnen komen, durft de Stichting Promotie Borculo het aan om de

  • 6 december 2022

    BORCULO – Vandaag is de verbouwing van de Coop naar de Plus van start gegaan. Om 13.00 uur sloten de deuren van Coop

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

Booking.com