Algemeen
Borculo

28 juni 2020

Clubicoon Rianne Fleissner zwaait af als jeugdtrainster DEO

Clubicoon Rianne Fleissner zwaait af als jeugdtrainster DEO

BORCULO – Afgelopen zaterdag heeft clubicoon Rianne Fleissner afscheid genomen als jeugdtrainster van DEO. Na ruim 35 jaar de jongste jeugd van DEO getraind te hebben, gaat ze nu volop genieten van de vrije tijd zonder ‘verplichtingen’. Als verrassing werd ze zaterdagochtend in stijl opgehaald met een versierde cabrio voor haar laatste minipup training met een ware erehaag bij binnenkomst.

Na afloop van de training wachtten enkele oudgedienden van Rianne’s eerste kampioensteam van 32 jaar geleden haar op met koffie en gebak. Mooie en ook sterke verhalen werden er gezamenlijk opgehaald met een gelijkende kampioensfoto van toen ter afsluiting. Ook voorzitter Baks zette haar nog even in het zonnetje. v.v. DEO wil Rianne bedanken voor haar inzet in de afgelopen jaren.

Opvolgsters bekend

Nu Rianne afscheid heeft genomen als jeugdtrainster van de vereniging kan het jeugdbestuur met trots zeggen dat ze twee waardige opvolgsters voor haar heeft gevonden. Lique Elschot en Iris Tragter zullen Rianne vanaf komend seizoen gaan vervangen als trainsters voor de allerjongsten bij DEO.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook