Algemeen
Borculo

7 juli 2020

ABTC de Wildbaan start speciaal sportprogramma voor 60-plussers

ABTC de Wildbaan start speciaal sportprogramma voor 60-plussers

BORCULO – ABTC de Wildbaan start, in samenwerking met het Nationaal Ouderenfonds, Menzis en de KNLTB, een nieuw initiatief voor ouderen vanaf 60 jaar die graag sportief en sociaal actief willen zijn. Dit initiatief heet OldStars tennis en gaat donderdag 9 juli van start op tennispark De Wildbaan. Voor opgave of meer informatie over OldStars: oldstars@abtcdewildbaan.nl.

Bewegen is belangrijk, ook als je ouder wordt. En daarom start ABTC de Wildbaan met OldStars: een sociaal- en bewegingsprogramma, speciaal voor 60-plussers.

Donderdag 9 juli is de officiële start: om 9:30 uur is er ontvangst met koffie, waarna het programma van start gaat. Bij deze feestelijke gebeurtenis is ook tennislegende Tom Okker aanwezig. Na afloop staat er een heerlijke lunch klaar voor alle deelnemers.

OldStars tennis bij ABTC de Wildbaan staat onder leiding van tennistrainer Loet Baard, die jarenlang tennistrainingen verzorgt.
Het programma is specifiek afgestemd op senioren en biedt de mogelijkheid om in aangepaste spelvorm te tennissen, bijvoorbeeld met een zachtere bal. Daarmee is Oldstars uitermate geschikt voor ouderen die op een gezonde manier (weer) willen bewegen. Ervaring met het tennisspel is niet noodzakelijk.

In verband met Corona zijn er op en rondom de tennisbanen maatregelen genomen om veilig te kunnen sporten.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook