Algemeen
Berkelland

7 juli 2020

3-daagse voetbalkamp bij Voetbalschool Berkelland

3-daagse voetbalkamp bij Voetbalschool Berkelland

BORCULO – Heb jij het ook zo’n zin om lekker samen met je vrienden/vriendinnen  te voetballen? Kom dan naar het 3-daagse voetbalkamp van Voetbalschool Berkelland. Op sportpark De Wildbaan in Borculo leer je niet alleen nog beter te voetballen, maar ga je ook heel veel plezier maken bij de vele toffe activiteiten. Onder leiding van Gerie Elschot maak je verder kennis met alle aspecten van het voetbal.

Zo zal niet alleen worden gewerkt aan je eigen voetbalskills, maar leer je ook hoe je beter kan samenspelen. Want hoe beter je voetbalt, hoe meer plezier je hebt in het spelletje. Voetbal en plezier staan centraal tijdens het voetbalkamp. Gedurende de 3 dagen volg je een inspirerend programma dat jou motiveert om te werken aan jouw techniek, motoriek, mentaliteit en teamspel.

Het voetbalkamp vindt plaats van dinsdag 28 juli tot en met donderdag 30 juli aanstaande van 9.00 uur tot 15.00 uur. De kosten van deelname aan het voetbalkamp van Berkelland bedraagt € 89,-. Dit is inclusief de nodige versnaperingen, lunch maar ook een eigen tenue (shirt, broek en kousen). Je kunt je inschrijven tot en met maandag 20 juli.

Voor meer informatie en het inschrijven kijk je op www.voetbalschoolberkelland.nl!

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook