Home » Borculo » Diverse Borculose tuinen geopend tijdens open tuinen weekend
Algemeen
Borculo

16 juli 2020

Diverse Borculose tuinen geopend tijdens open tuinen weekend

Diverse Borculose tuinen geopend tijdens open tuinen weekend

BORCULO – In het weekend van 18 en 19 juli wordt er een open tuinen weekend gehouden door Groei & Bloei in Berkelland en Haaksbergen. Maar liefst 15 tuinen worden opengesteld voor publiek op de zaterdag en zondag. In Borculo worden er in dit weekend drie tuinen opgesteld. Ze zijn geopend van 10.00 – 17.00 uur.

Het open tuinen weekend stond eerder gepland in juni, maar kon vanwege de coronamaatregelen niet doorgaan. Nu het mogelijk is om publiek te ontvangen, hebben 15 tuinen besloten zich gratis open te stellen voor belangstellenden, met drie daarvan in Borculo. Het gaat in Borculo om de tuinen van:

 • Fam. Memelink / Ruurloseweg 6
 • Beeldentuin AJ & LW Bier / Haarloseweg 6
 • Monique en Wim Verdaasdonk / Warmelinkshof 13

Groei en Bloei vraagt bezoekers zich te houden aan de maatregelen, met belangrijkste regel de 1,5 meter in acht te nemen.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

 • 8 december 2022

  BORCULO – Onder een klein voorbehoud dat er toch weer coronamaatregelen zouden kunnen komen, durft de Stichting Promotie Borculo het aan om de

 • 6 december 2022

  BORCULO – Vandaag is de verbouwing van de Coop naar de Plus van start gegaan. Om 13.00 uur sloten de deuren van Coop

 • 30 november 2022

  BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

Booking.com