Home » Borculo » Lang gekoesterde droom werkelijkheid voor LG-Dance
Algemeen
Borculo

15 juli 2020

Lang gekoesterde droom werkelijkheid voor LG-Dance

Lang gekoesterde droom werkelijkheid voor LG-Dance

BORCULO – Na een lange tijd zoeken heeft dansschool LG-Dance nieuw onderdak gevonden, nadat ze geen gebruik meer konden maken aan de locatie van de Lochemseweg. De nieuwe locatie is aan de Deugenweerd, in het gebouw waar de aula nu nog zit gevestigd.

Eerder vandaag werd bekend gemaakt dat de aula de deuren sluit wegens ‘economische gronden’. Al een geruime tijd loopt er een aanvraag tot verbouwing naar een dansschool en dit werd vandaag door LG-Dance bevestigd op social media. “Het zingt al een tijdje rond in Borculo en omstreken en nu kan ik het eindelijk officieel bekend maken. LG-DANCE gaat verhuizen naar Deugenweerd 7 in Borculo!”

Met de verhuizing wordt een lang gekoesterde droom van de dansschool werkelijkheid. De komende tijd wordt het gebouw verbouwd en daarna volgt er een uitnodiging voor de feestelijke opening.

Foto: LG-Dance

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 8 december 2022

    BORCULO – Onder een klein voorbehoud dat er toch weer coronamaatregelen zouden kunnen komen, durft de Stichting Promotie Borculo het aan om de

  • 6 december 2022

    BORCULO – Vandaag is de verbouwing van de Coop naar de Plus van start gegaan. Om 13.00 uur sloten de deuren van Coop

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

Booking.com