Algemeen
Borculo

18 juli 2020

Septemberfeest-Quiz op zaterdag 5 september

Septemberfeest-Quiz op zaterdag 5 september

BORCULO – Helaas is er dit jaar geen tentfeest op de markt. Om er toch samen op afstand een feestje van te maken organiseert het Oranje-Comité een Septemberfeest-Quiz. De quiz wordt gehouden op zaterdag 5 september 2020, de zaterdag dat eigenlijk het Septemberfeest zou plaats vinden.

De SeptemberfeestQuiz wordt een dagvullend programma in de vorm van een opdrachtenboek. In dit boek staan allerlei opdrachten, van kennis-opdrachten tot creatieve doe-opdrachten met een vleugje Septemberfeest, voor iedereen wat wils en voor alle leeftijden. In de ochtend van 5 september kan het boekwerk worden opgehaald door de teamcaptain, waarna ieder team op een eigen gekozen locatie ze tot uitvoering kan brengen. Let op: ieder team is zelf verantwoordelijk voor een locatie waar de anderhalve meter afstand gewaarborgd kan worden. Wanneer we het corona-tijdperk achter ons kunnen laten, zal de uitslag worden bekend gemaakt op een bijpassend feest!

Vanaf 25 juli kan iedereen zich via de website www.septemberfeest.nl met een team opgeven. Als teamcaptain geef je 1 team, met een zelfverzonnen teamnaam, van minimaal 8 en maximaal 20 personen op. De organisatie vraagt van ieder teamlid het persoonlijke mail-adres en/of(mobiel) telefoonnummer, zo kunnen ze bij een onverhoopte uitbraak iedereen bereiken en persoonlijk op de hoogte stellen. Let op: je kunt maar aan maximaal 1 team deelnemen en vol = vol.

Dus iedereen uit Borculo en omstreken: plan 5 september vrij en organiseer een team bij elkaar. “Dan maken we er 5 september toch nog een feestje van!”

Foto: Oranje-Borculo

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook