Home » Borculo » Bewoners woning opgeschrikt door blikseminslag
Algemeen
Geesteren

26 juli 2020

Bewoners woning opgeschrikt door blikseminslag

Bewoners woning opgeschrikt door blikseminslag

GEESTEREN – De bewoners van een woning aan de Pasmansweg in Geesteren werden zondagmiddag opgeschrikt door een blikseminslag.

Even voor half één in de middag sloeg de bliksem in aan de woning, net buiten het dorp. De inslag was in de ruime omgeving te horen. De brandweer van Borculo werd opgeroepen en meldt dat de blikseminslag vooral schade en schrik veroorzaakte. Er raakte niemand gewond.

De brandweer heeft de woning gecontroleerd en vrijgegeven. Onder andere Liander en een installateur zullen de schade in de woning verder afhandelen.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 2 oktober 2022

    BORCULO – Naast de sfeervolle avondintocht van 12 november, wordt er op zaterdag 19 en zondag 20 november ‘Beleef Borculo Sint Nicolaasstad’ georganiseerd.

  • 30 september 2022

    BORCULO – Op de algemene ledenvergadering van voetbalvereniging DEO werd afgelopen maandag bekend gemaakt dat Joke Pot de voorzittershamer overneemt van Andre Baks.

  • 30 september 2022

    BORCULO – Voetbalvereniging DEO viert dit seizoen haar 75-jarig jubileum. De jubileumcommissie heeft een aantal activiteiten gepland om het jubileumjaar extra glans te

Booking.com