Home » Borculo » Reisbureau VakantieXperts Avanti sluit kantoor in Borculo
Algemeen
Borculo

31 juli 2020

Reisbureau VakantieXperts Avanti sluit kantoor in Borculo

Reisbureau VakantieXperts Avanti sluit kantoor in Borculo

BORCULO – VakantieXperts Avanti sluit binnenkort het filiaal in Borculo. Dit laat het reisbureau, dat gevestigd zit aan de Muraltplein 21, weten aan de klanten middels een brief. “Met trots en veel plezier hebben wij u de afgelopen jaren mogen ontvangen.” beginnen ze de brief. “Echter hebben wij de keuze moeten maken om dit filiaal per 1 september te sluiten.”

De activiteiten van het filiaal in Borculo worden overgenomen door het hoofdkantoor van VakantieXperts Avanti in Zelhem. In het filiaal in Zelhem kun je terecht voor (lopende) boekingen, coronavouchers en voor vragen. Het reisbureau is ook per e-mail en telefoon bereikbaar voor vragen en nieuwe boekingen.

Het filiaal in Zelhem is 6 dagen per week geopend. Van maandag t/m vrijdag: 09.00 – 17.30 uur (tussen 12.30 en 13.00 uur gesloten) en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 6 december 2022

    BORCULO – Vandaag is de verbouwing van de Coop naar de Plus van start gegaan. Om 13.00 uur sloten de deuren van Coop

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

Booking.com