Home » Algemeen » Man (18) omgekomen na ongeval in Haarlo
Algemeen
Borculo

7 augustus 2020

Man (18) omgekomen na ongeval in Haarlo

Man (18) omgekomen na ongeval in Haarlo

BORCULO – Bij het ongeval op donderdagmiddag aan de Batendijk tussen Haarlo en Borculo is een 18-jarige man uit Diepenheim omgekomen. Dit maakte de politie vanochtend bekend. Het slachtoffer raakte zwaargewond, nadat het voertuig in een sloot terecht was gekomen. Hij werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht en overleed later aan zijn verwondingen.

Het ongeval gebeurde op donderdagmiddag rond 14.30 uur aan de Batendijk. Door een nog onbekende reden raakte een Witte Toyota Aygo van de weg en belandde in de naastgelegen sloot. Twee andere inzittenden konden uit zichzelf uit het voertuig komen en liepen schaafwonden op. Zij werden ter plekke behandeld door het ambulancepersoneel.

De politie is op zoek naar getuigen van het ongeval. Getuigen worden opgeroepen zich te melden bij de politie via 0900-8844.

Foto: Politie Berkelland

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 6 december 2022

    BORCULO – Vandaag is de verbouwing van de Coop naar de Plus van start gegaan. Om 13.00 uur sloten de deuren van Coop

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

Booking.com