Home » Borculo » Fietser bedreigt vrouw met mes in Borculo
Algemeen
Borculo
Featured

13 augustus 2020

Fietser bedreigt vrouw met mes in Borculo

Fietser bedreigt vrouw met mes in Borculo

BORCULO – Op woensdagavond 12 augustus rond 21.45 uur is er aan de Lebbenbruggedijk in Borculo een vrouw bedreigd met een mes. De verdachte reed op een zilver/grijze mountainbike en komt volgens de politie mogelijk uit de buurt.

De verdachte is een blanke man, lang met een slank postuur. Hij heeft blond krullend haar en aan de zijkanten opgeschoren. Hij droeg een bril met dik montuur en droeg een helder blauw t-shirt en een wielrennersbroek.

Getuigen en beelden

De politie is op zoek naar getuigen die een persoon hebben gezien in de omgeving van de Lebbenbruggedijk en zich verdacht gedroeg. “Heeft u beveiligingscamera’s, een dashcam of een Ring deurbel en woont in de buurt van het incident. Zou u dan de beelden willen bekijken en zonodig ons hierover willen informeren.” aldus de politie.

Foto: Politie Berkelland

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 6 december 2022

    BORCULO – Vandaag is de verbouwing van de Coop naar de Plus van start gegaan. Om 13.00 uur sloten de deuren van Coop

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

Booking.com