Home » Borculo » Foto’s: Kaboutterroute Borculo in beeld
Algemeen
Borculo
Featured
Foto's

19 augustus 2020

Foto’s: Kaboutterroute Borculo in beeld

Foto’s: Kaboutterroute Borculo in beeld

BORCULO – Recentelijk is de Kabouterroute in Borculo van start gegaan. De route leidt langs deurtjes van kleine kabouterhuisjes die je kunt opzoeken en bekijken. In de route kun je handgemaakte keramieken kabouterdeurtjes ontdekken die verspreid staan door Borculo. Elk deurtje heeft een eigen verhaal met bewoners, die beschreven staan in het bijhorende kabouterboekje.

Ook benieuwd naar alle Hofkabouters van Borculo? De kabouterboekjes met routebeschrijving en illustraties zijn verkrijgbaar bij Toeristische Informatie Borculo.

Foto’s:

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 2 oktober 2022

    BORCULO – Naast de sfeervolle avondintocht van 12 november, wordt er op zaterdag 19 en zondag 20 november ‘Beleef Borculo Sint Nicolaasstad’ georganiseerd.

  • 30 september 2022

    BORCULO – Op de algemene ledenvergadering van voetbalvereniging DEO werd afgelopen maandag bekend gemaakt dat Joke Pot de voorzittershamer overneemt van Andre Baks.

  • 30 september 2022

    BORCULO – Voetbalvereniging DEO viert dit seizoen haar 75-jarig jubileum. De jubileumcommissie heeft een aantal activiteiten gepland om het jubileumjaar extra glans te

Booking.com