Home » Borculo » Septemberfeestquiz uitgesteld
Algemeen
Borculo

20 augustus 2020

Septemberfeestquiz uitgesteld

Septemberfeestquiz uitgesteld

BORCULO – Naar aanleiding van de persconferentie afgelopen dinsdag 18 augustus is besloten om de Septemberfeestquiz uit te stellen. Dit laat de stichting Stichting Nationale Feest- en Herdenkingsdagen te Borculo weten.

De landelijke regel van een maximum van 6 personen in huis of tuin, rijmt gewoonweg niet met de teams van minimaal 8 personen die zich hebben opgegeven. Uitwijken naar geschikte plekken zoals zaaltjes en dergelijke is voor 50 teams moeilijk te realiseren. Daarom wordt het uitgesteld naar een datum dat het wel veilig genoeg is. Wat betekent dat:

 • 5 september zal er dus geen septemberfeestquiz georganiseerd worden. Vanwege de enthousiaste reacties wordt de mogelijkheid nog wel openhouden om het op een ander moment te laten plaats vinden.
 • De teams die zich hebben ingeschreven, zullen hun inschrijving behouden. Mocht er (zeker bij een andere datum) iets veranderen binnen je team, kun je dat nog altijd wijzigen door een mail te sturen naar quiz@septemberfeest.nl
 • Minimaal 2 weken van tevoren, horen de teamcaptains wat de nieuwe datum gaat worden. De quiz zal tot maximaal eind oktober worden uitgesteld, mocht het dan nog niet corona-proof zijn, zal de quiz naar het voorjaar getild worden.

Het enthousiasme waarmee de quiz in ontvangst is genomen geeft de organisatie veel energie. “We zullen er dan ook alles aan doen om er in de toekomst alsnog een feestje van te maken! Gezondheid staat nu immers voorop en laten we daar allemaal goed mee omgaan!” besluit de stichting.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

 • 30 november 2022

  BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

 • 22 november 2022

  BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

 • 22 november 2022

  BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com