Home » Algemeen » Kermis Borculo 2020 van 2 t/m 6 september
Algemeen
Borculo
Featured

23 augustus 2020

Kermis Borculo 2020 van 2 t/m 6 september

Kermis Borculo 2020 van 2 t/m 6 september

BORCULO – Ondanks dat het Septemberfeest vanwege de coronacrisis anders gevierd gaat worden dan normaal, wordt er dit jaar ”gewoon” een kermis georganiseerd. Wel krijgt de kermis een andere locatie en opzet dan normaal.

Er is hard gewerkt door zowel de gemeente, kermisexploitanten en de Oranjevereniging om dit jaar de kermis te kunnen laten doorgaan. En dat is gelukt. Van woensdag 2 september tot en met zondag 6 september staat de kermis op de parkeerplaats aan de Haarloseweg (bij zwembad ’t Timpke).

De keuze voor deze locatie staat geheel in het teken van de maatregelen met betrekking tot het corona-virus. Hier is genoeg ruimte om de juiste afstanden te waarborgen en toch te genieten van de kermis.

De kermis is tot en met zaterdag geopend tot 22.00 uur, op zondag 6 september sluit de kermis om 18.00 uur.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

Booking.com