Home » Borculo » Opnieuw versterking voor Schuurman BZC
Algemeen
Borculo

31 augustus 2020

Opnieuw versterking voor Schuurman BZC

Opnieuw versterking voor Schuurman BZC

BORCULO – De Britse ervaren speler Christopher Vang (32) en de talentvolle Bulgaarse speler Stanislav Raykov (18) versterken komend seizoen de Achterhoekse waterpoloformatie Schuurman BZC.

Vang heeft de afgelopen jaren in meerdere Europese (top)competities gespeeld en zal komend seizoen voor de tweede keer in Nederland actief zijn. In zijn eerste periode in Nederland heeft hij gespeeld voor GZC Donk uit Gouda. Zijn rijke ervaring in combinatie met zijn rust in het spel en snelheid op de flanken, maken dat Christopher een rijke aanvulling is voor de selectie van trainer Zeno Reuten. Naast Vang is ook de talentvolle keeper Stanislav Raykov aangetrokken. De jonge Raykov zal de concurrentie met de ervaren Robert Beskers aangaan voor een vaste plek onder de lat. De Bulgaarse jeugdinternational zal zijn waterpolo gaan combineren met een studie aan de Universiteit Twente in Enschede.

De topsportcommissie is erg blij met deze twee nieuwe aanwinsten. Voor een relatief jonge selectie is het belangrijk dat er balans in het team zit: “Met de komst van Christopher wordt deze balans verder gecreëerd. Zijn kwaliteiten en ervaring als speler kan hij inzetten om jonge spelers en het team verder te helpen ontwikkelen. Met de komst van Raykov versterkt BZC ook het niveau van de keepers. Iedere training en wedstrijd leunt de herenselectie op Robert Beskers. Komend seizoen kan de druk worden verdeeld en kan Raykov de concurrentie aangaan met Beskers. Dit is goed voor het niveau van de keepers en de kwaliteit in trainingen en wedstrijden, waardoor de gehele selectie hier beter van wordt.” aldus Klaas Zwaan van de topsportcommissie.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

  • 22 november 2022

    BORCULO – Hardloopliefhebbers in Berkelland hebben al vele jaren de keuze uit een mooi aanbod van hardloopwedstrijden dichtbij huis. Drie daarvan bundelen nu

  • 15 november 2022

    BORCULO – Repair Café Berkelland is ook het juiste adres om uw botte tafel- en keukenmessen, scharen en tuingereedschappen te laten slijpen. Men

Booking.com