Algemeen
Borculo
Featured

2 september 2020

Meerdere personen aangevallen door man in Borculo

Meerdere personen aangevallen door man in Borculo

BORCULO – Meerdere personen zijn dinsdagavond 1 september rond 21.30 uur aangevallen door een onbekende man aan de Ruurloseweg – ter hoogte van bushalte Snofhutte – in Borculo. Dit valt te lezen op meerdere Facebook-berichten en tips die bij ons zijn binnengekomen over de aanval.

In beide gevallen mislukte de aanval en konden de slachtoffers wegkomen. In één van de gevallen probeerde de dader een vrouw aan te vallen die haar honden uitliet. De man werd daarbij gebeten door één van de honden en vluchtte daarna richting Borculo. In een ander geval werd er een jongen van 14 jaar oud aangevallen die de hond uitliet. De dader probeerde de hond los te maken, maar dat mislukte. Daarna haalde de dader uit naar de jongen, maar de klap kon worden ontweken. Mede dankzij kickbokslessen kon de 14-jarige jongen de dader neerslaan, waarna de dader vluchtte.

Het gaat om een man van ongeveer 1,85 lang met een tenger postuur. De man was donker gekleed en droeg een zwarte hoodie over zijn hoofd. De politie is op de hoogte.

Heeft u tips of bent u getuige geweest van één van de aanvallen? Neem contact op met de politie via 0900-8844.

Advertentie:

Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023
Booking.com

Lees ook