Home » Borculo » Omgeving ‘De Lebbenbrugge’ uitgeroepen tot mooiste plekje van Gelderland
Algemeen
Borculo

4 september 2020

Omgeving ‘De Lebbenbrugge’ uitgeroepen tot mooiste plekje van Gelderland

Omgeving ‘De Lebbenbrugge’ uitgeroepen tot mooiste plekje van Gelderland

BORCULO – De omgeving rondom museumboerderij De Lebbenbrugge is uitgeroepen tot mooiste plekje van Gelderland 2020. De luisteraars van radioprogramma Lunchpauze en de bezoekers van Facebookpagina Zomer in Gelderland verkozen dit gebied in ’t Galgenveld boven plekken als de Groevenbeekse Heide in Ermelo en de watertoren van Oosterbeek.

De omgeving van De Lebbenbrugge werd aangedragen door Brigitte Schooltink. Tegen Omroep Gelderland vertelt ze: “Ik rijd hier vaak op zondag met mijn mountainbikeclubje langs. Het is een heerlijke plek. Dat komt door de combinatie van de prachtige natuur, de houten brug over de Slinge, de paarden die hier lopen, de vistrappen en in het voorjaar de klaprozen die dan in bloei staan. Echt een heerlijke plek.”

Een bordje zal worden geplaatst op de houten brug, zodat iedereen weet dat dit echt het Mooiste plekje van Gelderland 2020 is.

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 8 december 2022

    BORCULO – Onder een klein voorbehoud dat er toch weer coronamaatregelen zouden kunnen komen, durft de Stichting Promotie Borculo het aan om de

  • 6 december 2022

    BORCULO – Vandaag is de verbouwing van de Coop naar de Plus van start gegaan. Om 13.00 uur sloten de deuren van Coop

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

Booking.com