Home » Borculo » Sportintro voor Korfbal in Borculo
Algemeen
Borculo

7 september 2020

Sportintro voor Korfbal in Borculo

Sportintro voor Korfbal in Borculo

BORCULO – De trainers van KV Olympia ’22 zijn op maandagochtend 7 september van start gegaan met de sportintro korfbal-lessen voor de groepen 3 t/m 6 van de scholen uit de voormalige gemeente Borculo.

Elk jaar in de aanloop naar het schoolkorfbaltoernooi, dit jaar op zaterdag 19 september, worden deze lessen in samenwerking met KNKV-trainer Dolf Nijbroek en de Sport Federatie Berkelland georganiseerd door KV Olympia’22. Als alles goed gaat worden er op de grasvelden op Sportpark de Wildbaan op maandag en dinsdag 7 en 8 september 287 kinderen klaargestoomd voor het schoolkorfbaltoernooi.

Wil jij met je groep meedoen aan het schoolkorfbaltoernooi? De inschrijving is geopend en verloopt via de scholen. Voor meer info neem contact op met Dorien de Vries via vries_dorien@hotmail.com

Advertentie:

Booking.com

Lees ook

  • 6 december 2022

    BORCULO – Vandaag is de verbouwing van de Coop naar de Plus van start gegaan. Om 13.00 uur sloten de deuren van Coop

  • 30 november 2022

    BORCULO – Op woensdag 30 november 2022 brengt zangeres en liedjesschrijfster Brenda Bee ‘De Kerstman Met Pensioen’ uit. De release van de vrolijke

  • 22 november 2022

    BORCULO – Afgelopen weekend stond Borculo in het teken van het Beleef Borculo Sint Nicolaasstad. Een Sinterklaasweekend om nooit te vergeten.

Booking.com